Yepita Boşnak Börekçisi, müşterilerine sunduğu tüm ürünleri, gıda güvenliği ve üretim aşamaları göz önünde bulundurularak oluşturulmuş tesislerinde üretmektedir.

Hamurlar mermer tezgahlarda açılmakta ve tüm malzemeler, paslanmaz çelik kaplarda muhafaza edilmektedir.

Hamur açılma işleminde, sadece bezeleri büyütme aşamasında merdane (mevzuata uygun) kullanılmakta, geri kalan açma işlemi personelin el emeği ile, oldukça ince olacak şekilde yapılmaktadır.

Ürünlerin iç malzemeleri, üretimin hemen öncesinde hazırlanmaktadır. Üretimin hiçbir aşamasında ürünlerin beklemesine izin verilmemekte, her zaman gerekli sıcaklıkta muhafaza edilmesi sağlanmaktadır.

Her bir sarım börek ve mantı, aynı miktarda hamur ve iç malzemelerden oluşmakta ve tüm malzemeler ölçülü olarak hazırlanmaktadır. Bu sayede her defasında aynı lezzet ve kalite standardı yakalanabilmektedir.

Ürünler, iç malzemenin döşenip sarılmasının ardından tepsilere yerleştirilip soğuk dolaplarda muhafaza edilmektedir.